Taxi de Jonge - Poortvliet

Jane Kool koos bewust voor Taxi De Jonge

Vanuit haar zorgverzekering stond het de 63-jarige Jane Kool uit Sint-Maartensdijk vrij om zelf taxivervoer te regelen voor de bezoeken aan het revalidatiecentrum van tanteLouise in Bergen op Zoom. “Die keuze had ik snel gemaakt”, stelt Jane. Zij koos voor de wekelijkse taxiritten naar en van het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom bewust voor de kleinschalige opzet en persoonlijke benadering van Taxi De Jonge.

Helpende hand

Jane woont al jarenlang en tot volle tevredenheid aan de Provincialeweg in Sint-Maartensdijk. Sinds deze zomer moet de montere zorgcliënt twee keer per week voor revalidatie naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. “Ik ben zelf nog best veel mans, maar het is toch wel heel fijn dat de taxichauffeur mij ook gelijk even een handje helpt. Wie van het team ook rijdt, ze komen me netjes binnen in huis ophalen, brengen me tot aan de behandelruimte op de eerste verdieping van het ziekenhuis en ze zitten weer rustig op me te wachten als ik uit de behandelruimte kom. Niks geen haast, steeds correct en attent en altijd even vriendelijk en begripvol. Zo’n taxibedrijf zou toch iedereen die op zorg is aangewezen zich wensen”, zegt Jane.

Zorgvervoer Tholen nodig?

Heeft u net als Jane Kool ook behoefte aan zorgvervoer (ook voor speciaal onderwijs) op maat? Neem dan zeker contact met ons op. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en komen graag met een passend voorstel. Rijden met Taxi De Jonge betekent hoe dan ook dat u in elk geval één zorg minder heeft!