Taxi de Jonge - Poortvliet

Over ons

Miriam Govers – de Jonge

“Wij richten ons al jarenlang voornamelijk op zorgtaxi en schoolvervoer. Naast goed en veilig autorijden draait het bij ons ook om sociale aspecten. In een zorgtaxi hoor je bijvoorbeeld vaak persoonlijke verhalen en worden soms ook diepere emoties getoond. Wij gaan daar op een hele integere en vertrouwelijke manier mee om. Dat is al 100 jaar zo en dat zal in de toekomst wat mij betreft ook altijd zo blijven.”

Jan Govers

“Nadat Miriam in 2010 het taxibedrijf overnam van haar vader en moeder heb ik ook mijn chauffeurspas gehaald zodat ik haar, naast mijn werk als binnenschipper,  bij kan staan op drukke momenten. Het zorgvervoer is heel dankbaar werk waarbij je echt iets voor de klanten kunt betekenen. Daardoor is het dus meer dan enkel vervoer van A naar B.”

Kelsey Govers

“Omdat de hele familie al betrokken is bij het familiebedrijf vond ik het vanzelfsprekend om deze uitdaging ook aan te gaan. In de korte tijd dat ik nu taxi mag rijden heb ik het ervaren als heel dankbaar werk, waarbij je je klanten op een zo comfortabele en veilige manier naar hun afspraken brengt.”

Hans Roggeband

“Ik rijd veelvuldig naar regionale ziekenhuizen voor bestralingen, nierdialyse, medische controle, speciaal onderwijs en therapieën. Je bouwt echt een band op met de meeste mensen die je met grote regelmaat in de taxi hebt.” Dat persoonlijke contact vindt Hans een belangrijk onderdeel van zijn werk. “Ik sta er steeds weer van versteld hoe mensen die slecht nieuws van hun arts hebben gekregen, zich weer oprichten en vol energie het behandeltraject ingaan. Daar heb ik diep respect voor.”