Taxi de Jonge - Poortvliet

Zorgtaxi

Samenwerking in zorgvervoer

Door bezuinigingen vanuit de overheid staat de kwaliteit van het zorgvervoer stevig onder druk. Om de kwaliteit en persoonlijke service voor het zorgvervoer in de gemeente Tholen te kunnen blijven waarborgen werkt Taxi de Jonge samen met Zorgtaxi Tholen.

U mag zelf bepalen welk taxibedrijf u voor zorgvervoer inschakelt. Als u zorgvervoer rechtstreeks via ons regelt, zorgen wij ervoor dat de aanvraag en afrekening op de juiste manier via de zorgverzekeraar verwerkt wordt. In onze dienstverlening gaan wij graag een stapje verder dan andere taxibedrijven. Wij halen de mensen in huis op en brengen hen tot aan de deur van de spreek- of behandelkamer van de huisarts of specialist. Daar wachten wij hen ook weer netjes op en we brengen de persoon in kwestie ook weer helemaal tot in de eigen vertrouwde woonomgeving. Indien gewenst en noodzakelijk helpen wij ook bij het dragen van bagage, het invullen van formulieren of het ophalen van de voorgeschreven medicatie. Dat is nu eenmaal wat wij onder zorg voor zorgvervoer verstaan!

Wilt u meer informatie over onze zorgtaxi op Tholen of wilt u een afspraak maken? Vul ons contactformulier in of bel 0166-617607.